A 10 legjobb, online (is) beszerezhető karácsonyi ajándék

2018. december 11. 10:12 - Szigeti Andi

Idén összeválogattam a 10 kedvenc karácsonyi ajándékom. Természetesen, ahogyan a hétköznapjaimban is egyre nagyobb szerepet kap a (környezet)tudatosság és a slow életfilozófia, úgy idén az ajándéklistám is átalakult. A környezetbarát, kézzel készült termékek mellett, jó pár élmény ajándékot is találtok majd az ötletek között.jeshoots-com-445133-unsplash.jpg

Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash

Az online vásárlás lehetősége azért fontos számomra ebben az időszakban, mert így könnyen elkerülhetem a zajos, őrült vásárló tömeget. Így kényelmesen, a saját tempómban és jól átgondolva tudom kiválasztani a családtagjaim ajándékait. Na meg persze anya vagyok és két kisgyerek mellett nem sok időm és lehetőségem van andalogni az vásárokon.

Jó szemezgetést!

Manu szappan

 

manu.jpg

Nyáron egy vegán fesztiválon találkoztam ezekkel a szemet gyönyörködtető szappanokkal. Azon felül, hogy tényleg eszméletlen szépek még isteni illatuk is van. Viszont nem tartalmaznak pálma olajat és állati eredetű összetevőket. Karácsonyra szerintem tökéletes választás bármilyen korosztályú hölgy számára egy ízléses és környezetbarát ajándékdobozban. Én éppen a hétvégén szereztem be egyet és nem csak ajándékba, hanem a kiscsaládom számára is. Igaz, azóta minden fürdésnél harcolnom kell a gyerekekkel, hogy ne egyék meg a kakaós-fahéjas mézivel díszítette szappanukat.

Greenway candel – szójagyertya

 

green2.jpg

A Greenway candel a környezettudatos otthonok tökéletes kiegészítője. Kézzel készült, magyar termék, ami környezetbarát és kétszer annyi ideig ég, mint a hagyományos gyertyák. Karácsonykor pedig exkluzív ajándékdobozokban lehet megvásárolni őket. Az pedig csak hab a tortán, hogy most minden eladott szójagyertya árából 100 Ft a Mindenki Fogadjon Örökbe Egy Kiskutyát önkéntes csapatát és a gyepmesteri telepekről mentett árva kutyákat támogatja.

Beanies ízesített kávé

 

beanies.jpg

A hétvégén találkoztam ezzel az instant kávé különlegességgel, amit azonnal kipróbáltam és egy újabb ajándékot pipáltam ki, mert nem volt kérdés, hogy a karácsonyi ízekből összeállítok-e egy ajándékcsomagot.

Gastrochili csomag

 

chili.jpg

Ígérem ez az utolsó gasztroajándék a listán, de ez annyira jó ötlet a család férfi tagjai számára, hogy nem hagyhatom ki. Még Villányban kóstoltam meg ennek a pécsi chilibirodalomnak a termékeit, amikbe azonnal beleszerettem. Szóval egyértelmű, hogy egy csípős válogatás is kerül nálunk a fa alá.

Sétajegy

 

seta.jpg

A barátaim már ismerik, ugyanis előszeretettel ajándékozok szülinapra sétajegyeket. A sétajegy a Hosszúlépés ajándékutalványa, amelyet több mint 40 tematikus sétára lehet beváltani és nem csak a fővárosban hanem a Balatonon és Szentendrén is. Igazi élmény ajándék.

Palkonyha – falusi élmény ajándékcsomag

 

palkonyha.jpg

Mi minden évben visszajárunk Palkonyára. Igazi slow program, falusi hangulat, kedves emberek, finom ételek, jó borok, csodaszép környezet. Mi többre vágyhat bárki is?! Mi családdal, baráti társassággal de csak csajok is jártunk már ott és minden alkalomra tényleg tökéletes megoldás. Noszvaj és a Káli-medence mellett, Palkonya az a hely, ahová bármikor, bármennyi időre szívesen elutazunk.

Nemesi Anna Jewellery

 

nemesia.jpg

Tudom ékszer, most mondhatnánk, hogy elcsépelt de nem. Két ékszert hordok állandóan egy gyűrűt és egy karkötőt, mindkettő Annától van. Imádom a munkáit, minden darabból valahogyan sugárzik a szeretet és a boldogság, akármilyen hülyén is hangzik ez. Nem csak nőknek de férfiaknak is találhatunk a kollekcióban kincseket de akár teljesen egyedi darabokat is kérhetünk.

Apacuka ceramics worksop

 

apacuka.jpg

Alkotó kedvű rokonaink elkészíthetik saját tányérjukat vagy bögréjüket. Egy újabb élmény ajándék, kikapcsolódás kicsit másképpen.

Gingalló Csokoládékóstoló és -készítő program borral kísérve

 

gingallo.jpg

Ez akár egy családi ajándék is lehet. A közösen elkészített csokit a gyerekek biztosan szívesen majszolják el, amíg anya és apa finom borokat kóstol. Etyek egy igazi kis ékszerdoboz, ahová érdemes ellátogatni, a Gingalló csokoládék pedig már önmagukban is megérnek egy kóstolást, nálunk a csokinyalóka a favorit.

 +1 Anti határidőnapló

 

naplo.png

Több, mint határidő napló. Segít, hogy a mindennapi feladataink és a hétköznapok ne felőröljenek, hanem éppen ellenkezőleg örömöt adjanak. Megtaláljuk a saját tempónkat és lelassítsunk annyira, hogy újra észrevegyük azokat a pillanatokat, amik mellett egészen eddig elrohantunk.  Teszi mindezt idézetekkel, 12 havi tematikával, önreflexiós gyakorlatokkal, tanácsokkal.

 

Ajándék beszerzésre fel!

Képek: az Alkotók sajátjai

 

Ha tetszett, amit olvastál, gyere és csatlakozz a Facebook oldalamhoz, kövess az Instagramon valamint kövesd a blogom, ahol további hasznos anya- és bababarát tippeket és tanácsokat olvashatsz!

 

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babeezonboard.blog.hu/api/trackback/id/tr614468708

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása