Anyák napja alkalmára

2017. május 02. 15:44 - Szigeti Andi

Igaz, anyák napjára nem nekünk kellene készülnünk hanem a gyerekeinknek, de valljuk be őszintén egy két és félévestől nehezen várható el, hogy elvigyen valahová. Így összegyűjtöttem néhány olyan anyák napi programot, amin közösen vehetünk részt a gyerekekkel.

Fiús anyukaként, aki nem mellesleg imád jókat enni, elsőként a Deák St. Kitchen eseményén akadt meg a szemem, ahol május 6-án "Anya-fia" napot tartanak. Ez azt jelenti, hogy minden anya-fiú páros egy pár karkötőt kap ajándékba, és egy "sharing" desszerttel is kedveskednek nekik. Hogy a sharing kifejezés ez esetben pontosan mit jelent, arra csak tippelni tudok, de desszertről lévén szó valószínűleg anya és fia sem fog rosszul járni. 

A pontos részletekről ITT olvashattok.

deak.jpg

A másik szívemhez nagyon közelálló program, az Anya-lánya kreatív délután. Amikor ezt megláttam, az volt az első gondolatom, hogy bárcsak Kitti már nagylány lenne, mert ez egy igazán szuper ötlet a lányos anyukáknak. A programot a Laura virág szervezi, szóval abban biztosak lehetünk, hogy készülni fog valami igazán csodálatos virágdísz és éhesek sem maradunk mert a Vintage Garden és a The Sweet is képviselteti magát az eseményen.

Részletek ITT olvashatóak.

laurav.jpg

Végül egy olyan program, amivel már karácsonykor is szemeztem, ez a mézeskalács díszítés. Csak ezúttal nem karácsonyra, hanem anyák napjára. Szerintem ez is egy igazán különleges közös program lehet. A lányunkkal lesz egy közös élményünk, a nagymamának pedig készül egy nagyszerű ajándék. Mert ajándék nem csak nekünk anyukáknak, de a nagymamáknak is jól esik. 

A részletekért katt IDE.

mezeskalacs.jpg

És hogy én mire vágyom Anyák napján? 10 perc nyugalomra a természet lágy ölén, ahol elszürcsölgethetem a még meleg kávém. Erre pedig legnagyobb eséllyel a Piczinke Póniudvarban lesz lehetőségem, amíg a pindúrok homok szívecskét gyúrnak a hatalmas homokozóban vagy állatokat simogatnak, vagy csak játszanak  a szabadban kiszakadva kicsit a városi forgatagból.

Részletek az Póniudvar Anyák napjáról: ITT

18192659_1013330978802980_4682994117598640591_o.jpg

Bármelyik programot is választjuk egy biztos, anyának lenni aznap extrán jó dolog lesz! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babeezonboard.blog.hu/api/trackback/id/tr6412474165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása