A LISTA

2017. április 12. 18:45 - Szigeti Andi

Avagy, így ne hagyj otthon semmit

Ha a mission impossible kifejezést kellene elmagyaráznom valakinek, valószínűleg azt mondanám, az egy olyan lehetetlen küldetés, mint egy családos utazásra úgy bepakolni a gyerek cuccait, hogy semmi ne maradjon otthon. Mikor először utaztunk külföldre a gyerekkel szerintem Vir sziget összes gyógyszertárában nem volt annyi gyógyszer, mint nálam. Persze Milán egy hangosat sem köhintett. Mikor belázasodott Bikalon, nem hogy lázmérő, de még Panadol sem volt nálunk. És hál’ isten, hogy Siklóson végig esett az eső, mert ha akartunk volna sem tudtunk volna sétálgatni, mivel otthon maradt a babakocsink.

Megelégelve a párom arckifejezését ezen alkalmak mindegyikénél, kidolgoztam a tökéletes pakolás mechanizmusát, amihez nem kell más csak A LISTA. Ezt minden alkalommal kinyomtatom, és szép sorban kipipálom az összes rajta szereplő tételt. Természetesen ez igény szerint bővíthető, szűkíthető, de ha ezek a tételek nálunk vannak, valószínűleg nem kell már az első 100 kilométeren megállnunk, megalapozva ezzel az odaút hangulatát.

A LISTA, innen letölthető:

https://m.blog.hu/ba/babeezonboard/image/boblista.pdf

 

lista_foto.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babeezonboard.blog.hu/api/trackback/id/tr5212420235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása