Hosszú hétvége gyerekkel

2017. október 20. 18:26 - Szigeti Andi

6 tipp, hogy az egész család kikapcsolódhasson

Mostanában rengeteg sétálunk az erdőben és egyszerűen nem tudok betelni az idei ősz színeivel. Így erre a hosszú hétvégére kifejezetten természetközeli programokat ajánlok. Ha hihetünk az időjárás jelentésnek, szombaton és vasárnap minden adott lesz egy szuper családi kiránduláshoz.

20171020_135838.jpg

Nézzük merre induljunk ha;

Kisbabánk van

Liliputi Hordozós Kirándulás

Hordozókendős őszi kirándulás a Normafánál. A babák és szüleik együtt hódíthatják meg az Erzsébet kilátót ezen a szép őszi vasárnapon. Nem csak kikapcsolódásnak de edzésnek is jó, főleg annak, aki a babát viszi.facebook_1508497230348.jpg

Óvodás gyerekeink vannak

Skanzen, Szentendre

Imádom a Skanzent, ezen a hétvégén pedig valódi időutazásban lehet része annak, aki ellátogat Szentendrére. A három napos rendezvényen betekinthetünk az 50-es évek mindennapjaiba. A gyerekek gombfoci- és rongybaba készítésben vehetnek részt, vagy kipróbálhatják a hagyományos népi játékokat.

Piczinke Póniudvar, Budapest

Ha nem bírunk várni Halloweenig a tökfaragással itt a helyünk. A tökmag party kicsiknek és nagyoknak is tökéletes program. Az állandó állatsimogató mellett, interaktív mesével, kreatív sarokkal, rémség versennyel és még számos programmal várja a családokat.fb_img_1508503681632.jpg

Iskoláskorú gyerekkel

Eplény Spartan Kids

Vasárnap a legkisebb spártaiak is rajtvonalhoz állhatnak, 4-15 éves korig. A távon koruknak megfelelő akadályokat kell leküzdeniük. Korlátozott számban a helyszínen is lehet regisztrálni. Természet, mozgás, szórakozás egy helyen.

Sínséta a Gyermekvasúton

A gyerekek megismerhetik az állomások, a vonatok minden apró titkát ezen a vezetett három órássétán. A séta szombaton két időpontban indul és a hossza miatt inkább 6 éven felülieknek ajánlják.

fb_img_1508497958296.jpg

Az egész családnak

Gesztenye, batáta és tök ünnep

Seholsziget Élménypark, Nőtincs

Ha őszinte akarok lenni, mi általában olyan programokra megyünk a legszívesebben, ahol amellett, hogy a gyerekek elfoglalják magukat a legkülönfélébb játékokkal, mi jókat ehetünk és ihatunk. Na, itt minderre lesz lehetőségünk. Malac és gesztenyesütés, forralt bor és tökleves a felnőtteknek, kézműves programok, játszóterek, állatsimogató a gyerekeknek.

Kalandra fel!

 

Ha tetszett, amit olvastál, gyere és csatlakozz a Facebook oldalamhoz, kövess az Instagramon valamint kövesd a blogom, ahol további hasznos bababarát tippeket és tanácsokat olvashatsz.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babeezonboard.blog.hu/api/trackback/id/tr2213045624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása