Haluci

2017. augusztus 21. 18:04 - Szigeti Andi

Tata, Öreg-tó

Imádjuk Tatát és imádunk enni, a Haluciba pedig akkor is szívesen beülünk ha a gyerekekkel vagyunk, pedig nem hagyományos értelemben vett gyerekbarát helyről beszélünk. Igaz van etetőszék és gyerek menü és annak ellenére, hogy nagyon fiatalos a csapat, nem néznek ki kisgyerekkel, sőt nagyon jó fejek és segítőkészek.

Ami miatt mégis jó szívvel ajánlom gyerekekkel is, egy könnyű ebédre vagy vacsorára, az ez;

20170821_174422.jpg

Igen, a teraszról tökéletes kilátás nyílik a szemközti játszótérre és parkra, ahol a gyerekek könnyen le tudják kötni magukat, amíg kihozzák az ételt vagy éppen megvárják amíg mi befejezzük. Az egyetlen baj, hogy ez leginkább jó időben kivitelezhető. De még tart a nyár és ha Tata felé jártok a családdal és megéheztetek, ide nyugodt szívvel beülhettek a gyerkőcökkel anélkül, hogy lábon kihordanátok két szívinfarktust egy ebéd alatt.

Jó étvágyat és jó pihenést!

 

Ha tetszett, amit olvastál, gyere és csatlakozz a Facebook oldalamhoz valamint kövesd a blogom, ahol további hasznos bababarát tippeket és tanácsokat olvashatsz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babeezonboard.blog.hu/api/trackback/id/tr5812769814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása