5+1 szuper szabadtéri program gyereknapra, nem csak állatbarátoknak

2017. május 24. 18:23 - Szigeti Andi

 children-playing-with-balloons-images.jpg

Szerintem minden anya, aki otthon van a gyerekével, úgy érzi, hogy minden nap gyereknap. Legalábbis én sokszor érzek így. Mert valljuk be, attól a pillanattól kezdve, hogy az embernek gyereke született minden a kis lurkó körül kezd forogni. Így lehetséges az, hogy a reggel lefőzött kávénkat délután isszuk meg, az online webshopok akciót követően kidőlnek a ruhák a GYEREKEK szekrényéből és hiába tervezzük el újra és újra minden nap, hogy este mostmáraztántényleg csinálunk magunknak egy kád habfürdőt és végre folytatjuk a két és fél éve (ekkor született Milán) elkezdetett regényünket, mire elaltatjuk életünk értelmeit mi is csak arra vágyunk, hogy egy villám zuhanyt követően beessünk az ágyba.

Ezek után bevallom az Anyák napjának több értelmét látom, mint a gyereknapnak de persze ha valakik, a gyerekeink mindig, megérdemelnek egy kis extra törődést. Ezt pedig hazánkban, már a 30-as évek óta garantáltan megkapják, május utolsó vasárnapján.

Bár ezt most nehéz elhinni, de úgy tűnik kivételesen az időjárás is kegyes lesz hozzánk és hétvégére visszatér a jó idő. Éppen ezért, és mert mi imádunk kint lenni a szabadban, összeválogattam pár olyan szabadtéri illetve természetközeli programot, ahová ha osztódhatnék én biztosan elvinném a gyerekeket.

gyereknap_cover.jpg

1. Piczinke Póniudvar- Budapest

Egy örök kedvencünkkel kezdem, a Picinke Póniudvarral. Tökéletes szabadtéri program helyszín és el sem kell hagyni a várost egy kis falusi feelingért.  A gyereknap alkalmával lesz traktorjárat, élmény pónilovaglás, kézműveskedés, állatsimogató, rengeteg játék és meglepetések. A hatalmas homokozó, a trambulin és a piknik plédeket előcsalogató gyepszőnyeg csak ráadás.

Részletek itt.

2. Noel Tanya, Érd

Kicsit kell csak eltávolodnunk a várostól, hogy egy kimagaslóan igényes környezetben ismerkedhessenek meg a gyerekeink a világ állataival. Itt a kis kecskétől kezdve a kis oroszlánig tényleg minden van és sokukat testközelből is meg lehet csodálni. Gyereknap alkalmából pedig extra programokkal is készülnek. Lesz például arcfestés, csillám tetoválás, állatsimogató, zsákbafutás, bálagurító "verseny", malacterelő "verseny" és mindez csak pár, az extra szolgáltatások közül. Ami pedig a legjobb, hogy ezen a napon a 18 év alatti gyermekek
kedvezményes áron látogathatják meg a Tanyát. Jó tanács, amit tapasztalatból mondok, a korai érkezés erősen ajánlott a sorban állás és a tömeg elkerülése miatt. A részleteket megtalálod a Facebook oldalukon.

 

3. Pónifarm, Taksony

Nem tudok elszakadni az állatoktól de ezzel azt hiszem a legtöbb gyerek is így van, éppen ezért még egy állatfarmot ajánlanék, ezt Taksonyban. Ezen a hétvégén az állatsimogatón és a megszokott játéklehetőségeken kívül óriás ugrálóvárral és traktorozással várják a gyerekeket. Talán ide a legkönnyebb elcsalni apát is, legalábbis a mi esetünkben, mivel a traktorozás mellett quadozni is lehet.

Bővebben itt tájékozódhattok.

4. Szigethalmi Családi Vadaspark, Szigethalom

Még több természet, még több állat. Gyereknap alkalmával extra állatsimogatóval, kisvasutazással, kézműveskedéssel várnak mindenkit. További információt itt találtok.

5. Rádpuszta Élménybirtok, Balatonlelle

Ha már jó idő, akkor irány a Balaton, ezen belül is Lelle. Ide nem csak a gyerekprogramokért és a csodás környezetért érdemes ellátogatni hanem az isteni ételekért is. Mi, amikor csak arra járunk beülünk egy ebédre vagy vacsorára. Na de most nem a gasztronómiáé hanem a gyerekeké a főszerep, bár amit szuper ötletnek tartok, hogy ezen a hétvégén "Manó-menüvel" készülnek a kicsiknek. De térjünk vissza a programokra, mert itt a  városi gyerekek természetes környezetükben láthatják a falusi élet legfontosabb és legismertebb jószágait. Lesz állatsimogató nyuszikkal, malacokkal, rackákkal, szárnyasokkal, póni-lovaglás, kisvonatozás, íjász verseny és még sorolhatnám, de a teljes programot itt megtaláljátok. A néhány extra levezett kilométerért cserébe pedig a felnőtteket bormúzeum látogatással és borkóstolóval várják.

És, hogy mi hová megyünk, hát ide.Vagyis az a bizonyos...

+1 Glamping Piknik 4.0 és Gyermeknapi MeseErdő Noszvajon

Az idei gyereknapon összekötjük a kellemest, a még kellemesebbel. Mikor a gyerekek kiprogramozták magukat a MeseErdőben, leterítjük a piknik plédünkt a Nomád Hotel hangulatos kertjében, ahol az ország legfinomabb falatai várnak ránk. Mert imádunk jókat enni, imádunk a szabadban lenni, imádjuk Noszvajt az összes bájával együtt és a leírhatatlan vendégszeretetével, amit minden alkalommal tapasztalunk mikor ellátogatunk, kis hazánk e távoli szegletébe és mert imádjuk az élet legcsodásabb dolgait megosztani és megmutatni a gyerekeinknek.

children_park.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babeezonboard.blog.hu/api/trackback/id/tr6512534347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása